Det bobler hos Delikatessen

Boblevin: Siri, Ann Therese og Ann Kristin Kommedal.
Del på Facebook
Stadionparken

Lørdag 9. mars inviterte Delikatessen til uformell boblesmaking i sine lokaler i Stadionparken. En liten gruppe på ca. 10 stk. fikk en fin innføring i de forskjellige typene boblevin. Samtidig fikk de servert en 3 retters «sharing» lunsj i godt og hyggelig selskap.

grethe eriksen
grethe.eriksen@outlook.com

Johannes Sigurd Kay fra Delikatessen fortalte entusiastisk om Prosecco, Blanc de blanc, Pet Nat, Trentodoc, Cava, Cremant og Champagne.  Det ble servert smaksprøver på 4 av dem.  Spørsmålene var mange. Hvorfor har de forskjellig størrelse på boblene? Hvorfor er Pet Nat litt uklar i fargen, hvorfor denne store forskjellen i smak osv.

3 blad Kommedal hadde tatt turen med tog fra sentrum og Byhaugen.  Datter og søster Ann Therese fylte år og ble feiret sammen med mor Ann Kristin og søster Siri.  Alle tre er godt kjent i Stadionparken da de er ivrige fotballfans og har spist på Delikatessen flere ganger tidligere.  Dette var første gang de deltok på et arrangement på senteret. -Det blir ikke det siste.  Dette var gøy, forteller mor Ann Kristin Kommedal.

-Neste gang håper vi på flere deltakere, avslutter Kay. -Når vi kjører samme opplegg i Sandnes blir det fulltegnet med en gang og jeg tror ikke Hinnafolk er så forskjellige fra de fra Sandnes.

Johannes Sigurd Kay: Forteller om bobleviner.