Selger Hinna Bistro

Hinna Bistro: En populær møteplass
Del på Facebook

Eierne av Hinna Bistro legger inn årene etter 34 års drift av bydelspuben i Hinnasvingene. Nå har de lagt bistroen ut for salg og håper noen er interesserte i å overta driften.

ingrid smistad nyland
ing_smi@hotmail.com

Eldbjørg Høiland Schjølberg er daglig leder og eier bistroen sammen med Geir Erik Gulliksen og Ellen Helene Aalen. Eldbjørg har stått for driften av bistroen i alle år, og sier hun ikke har krefter til å fortsette.

– Jeg sliter med vonde armer etter mange år med arbeid, og ingen av de andre eierne ønsket å overta driften. Jeg har holdt på i 34 år, og det er en 24/7 jobb å drifte bistroen. Vi håper noen nye eiere ønsker å drive bydelspuben videre. Det trengs nytenking, og jeg har dessverre ikke krefter til å tenke nytt.

På Facebook beskriver bistroen seg som en tradisjonell fotballpub. De har hatt mange arrangementer som torsdagsquiz, komle-dag, julebord og fotball på storskjerm.

– Vi har hatt mange faste gjester, lag og foreninger. Vi har spesielt hatt et godt samarbeid med Hinna Fotball. De lurer nå på hvor de skal samles dersom puben legges ned sier Eldbjørg og legger til:

– Det er mange som kommer til å savne tilbudet. Flere av stamgjestene ønsker at jeg skal trekke salget. Men de som kjenner meg forstår det godt, og har sett hvor mye krefter det har tatt. Jeg har likevel hatt menge kjekke år og kommer til å savne gjestene.

Flere interesserte
Det er næringsmegler Jan Varhaug i Kaph som bistår i salget av bistroen.

– Vi har hatt flere interesserte, men ikke blitt enige om noe enda, sier Eldbjørg.