Kaizers til Vaulen Open Air

Vaulen Open Air
Del på Facebook

Musikkfestivalen Vaulen Open Air var en stor suksess i fjor og skapte yrende liv i bydelen. Nå er endelig neste års lineup klar, med blant annet headlinere som Kaizers Orchestra, Jason Derulo, Astrid S, Emma Steinbakken, Tom Odell og ­Kjartan Lauritzen.

INGRID SMISTAD NYLAND
ing_smi@hotmail.com

Vaulen Open Air går av stabelen 7. og 8. juni 2024. Neste års festival kan friste med det svært populære comebackbandet fra Bryne, Kaizers Orchestra. Orkesteret er for tiden på en utsolgt norgesturné. I tillegg kommer den amerikanske popartisten, Jason Derulo. Den britiske sangeren, låtskriver og pianisten Tom Odell skal også opptre. Samt flere norske publikumsfavoritter som Astrid S., Emma Steinbakken og Kjartan Lauritzen. Og enda flere artister kommer.

Festivalen på Vaulen stranden arrangeres av Live Nation og lokale WeWentLive hvor blant annet Øivind Ekeland og Viking FK er involvert. De lover enda mer musikk, lidenskap og solfylte dager.

– Etter en fantastisk debut i 2023 med sommerminner som fortsatt varmer hjertene våre, gleder vi oss til å invitere dere til nok et eventyr på Vestlandets Riviera! Sier arrangørene i en pressemelding.