Hinna Arena tar form

Byggingen er i full gang.
Del på Facebook

Endelig er byggingen i gang på et nytt og lenge etterlengtet tribuneanlegg.  Prosessen har tatt lang tid hvor ønskene har endret seg i takt med finansieringsmulighetene.  I starten var det snakk om et trappetrinnsanlegg i betong. I dag bygges en overbygget tribune med plass til ca. 300 tilskuere, inkludert 100 kvm treningslokale, 100 kvm lager og to 3er baner for de minste.

grethe eriksen
grethe.eriksen@outlook.com

Daglig leder Hans Arne Haga forteller om et prosjekt som har tatt lang tid, men som de er sykt fornøyd med når det endelig realiseres.  Salg av det gamle klubbhuset til Hinna IL til Fylkeskommunen i forbindelse med bygging av Bussveien sørget for en stor del av finansieringen.  Ekstraordinære anleggstilskudd ble innvilget av Stavanger kommune i januar, og et større beløp ble også mottatt fra SpareBank1 SR-Bank stiftelsen.

-Tribunen med planlagt kapasitet på ca. 300 personer, vil bidra til å skape en sterkere klubbfølelse og bedre relasjoner mellom våre medlemmer, forteller en entusiastisk daglig leder. -En tribune vil også gi de nærliggende skolene et sted hvor en kan samle elever for ulike tilstelninger når en ønsker for eksempel å ha en forestilling eller lignende arrangement.

-Vi arrangerer en av Norges største barne- og ungdomsturneringer. Hinna Miniputt-turnering – Obos Cup – har med 640 lag og organiserte 960 kamper i 2022.  Med en ny tribune vil barn og ungdom som besøker turneringen få en unik mulighet til å spille foran en fullsatt tribune.

Anlegget skal stå ferdig i mars og hovedsponsor mangler fremdeles. Da blir navnet kanskje et annet enn Hinna Arena.  Det er bare å melde interesse til daglig leder Hans Arne Haga på marked@hinnafk.no

Slik skal det se ut når det er ferdig