Enkel, billig og rask lagring

Inngang: På østsiden av Stadionparken
Del på Facebook

En nordmann flytter i snitt mellom 7 og 8 ­ganger i løpet av et livsløp (NIBR).  For mange oppstår i tillegg situasjoner i livet hvor en trenger ­midlertidig lagring.  For kortere eller lengre tidsrom. Det kan være samlivsbrudd eller tidsforskjell mellom utflytting og innflytting.  For innbyggerne i Hinna bydel har det dukket opp et nytt tilbud i nærområdet.

Grethe eriksen
grethe.eriksen@outlook.com

Flexistore Minilager i Stadionparken ligger på østsiden av handelssenteret.  Det kan nås via flere innganger.  Enten fra Europris sitt varemottak, fra gateplan eller fra parkeringshallen.

Her tilbys 65 stk. lagerrom i størrelse 2 til 17 kvm.  Prisene starter på kr 690,- pr måned for 2 kvm og ender på en månedsleie på kr 3.790 for 17 kvm.  Akkurat nå tilbys en kampanjepris på 50%.

Bestilling gjøres via appen og man bruker appen til å låse opp boden.  Du velger riktig størrelse og får umiddelbart tilgang til minilageret med digital nøkkel fra appen. Vil du vite mer? Sjekk ut flexistore.no