Hinna Optikk åpner i Stadionparken

Sarah Sætre Roalkvam foran Hinna Optikk sine fremtidige lokaler.
Del på Facebook
Et etterlengtet tilbud

Tilbudet i Stadionparken utvides med en ­optiker og brillebutikk. Daglig leder Sarah Sætre ­Roalkvam, ser frem til å starte for seg selv i nye lokaler som åpner i oktober.

INGRID SMISTAD
ing_smi@hotmail.com

Fin butikksammensetning
Sarah Sætre Roalkvam (37) er en aktiv tobarnsmor som liker å ha flere baller i luften. Sammen med mann og barn er hun bosatt på Sola. Hun er opprinnelig fra Sunnmøre, men familien hennes flyttet til Hinna når hun var 16 år. Nå skal Sarah følge drømmen og starte optisk forretning i Hinna bydel.

– Jeg har flere år fra oppveksten på Hinna, og familie som bor ved Sørmarka fremdeles. Jeg har hatt ekstrajobb på Stadionparken da jeg var yngre og kjenner derfor bydelen godt og føler en tilhørighet til området. Det er ingen optiker på Hinna fra før, det føles derfor godt å få starte opp en optisk forretning i nettopp Stadionparken. Stadionparken virker som et trivelig senter med en fin butikksammensetning og lett tilkomst. Et kjekt senter som har alt du trenger til hverdag og helg.

Sarah er utdannet optiker, men har også tatt enkelte medisinske og anatomiske fag tidligere. Hun har erfaring som optiker i butikk, som svaksyntoptiker på hjelpemiddelsentral og jobbet med øyelege på øyeklinikk. Dette har gitt henne en bred erfaring innen bransjen og hun har jobbet med mennesker i alle aldre med mange forskjellige synsutfordringer. Og det er lett å merke at Sarah er snill, omsorgsfull og flink med mennesker.

– Jeg bryr meg veldig om folk rundt meg og har en iver for at andre skal ha det bra og kjekt. Og så er jeg ekstra engasjert i øyehelse, øyet er jo en av våre viktigste sanser. Alle inntrykk, læring og orientering skjer gjennom øynene. Det er derfor veldig viktig med optimalt syn! Sier Sarah engasjert.

Sarah Sætre Roalkvam foran Hinna Optikk sine fremtidige lokaler.

Brillestylist
Nå er optikeren klar for nye utfordringer og er veldig spent på å starte opp selv og drive med det hun liker aller best. Hinna Optikk skal ifølge Sarah være en klinikk og butikk for alle i alle aldre. De vil selge briller, solbriller, kontaktlinser og mindre artikler man kan ha bruk for. I tillegg vil de tilby synstester og kontroller. Sarah forteller at de ønsker å være der både for private og bedrifter, med åpningstider fra kl. 08-20 i hverdager og kl. 10-18 på lørdager. De overtar lokalet hvor Linus leker var plassert, med egen inngang fra utsiden. Hinna Optikk har også fått med seg Anne Øxnevad som assisterende butikksjef.

– Anne har flere års erfaring som brillestylist, optikerassistent og er en veldig dyktig kunderådgiver. Hun følger med på årets moter og trender og har et øye for detaljer. Så etter en grundig klinisk undersøkelse hos optiker så står hun klar til å hjelpe enhver til å finne den riktige brillen eller solbrillen som passer hver enkelt, sier Sarah.

God kvalitet
I følge Sarah har hun fått flere tilbakemeldinger fra folk i bydelen som ser frem til å få en optisk forretning på Hinna. Hun forteller at Hinna Optikk er en bedrift som skal tilby tjenester og produkter av god kvalitet i alle ledd.

– Vi i Hinna Optikk er opptatt av at folk skal bli fornøyde, lære noe nytt, forebygge og forhindre øyesykdommer og tilstander, se godt ut med fine og kule briller og bli tilbudt nye produkter på markedet. Det skal være kjekt å komme til oss, og vi skal ha det kjekt på jobb. Det blir mye aktiviteter for både barn, unge og voksne, læring, og gode tilbud fra oss fremover.

Butikken åpner dørene første uken i oktober, og eieren oppfordrer interesserte til å følge med i sosiale medier for gode åpningstilbud:

– Meld deg gjerne inn i kundeklubben til Stadionparken, de har egen app som heter «Stadionparken», og facebookside som heter «Stadionparken». Og ikke minst så i midten av september så vil hjemmesiden til Hinna Optikk være oppe å gå, så da kan man booke seg synsundersøkelser online ut i fra en timebok på www.hinnaoptikk.no.