Hekkan, for en burger!

Nytt preg: Hekkan Burger har satt sitt preg på lokalet både innvendig og utvendig.
Del på Facebook
Ny take away i Hinnasvingene

Til mange burgerelskere’s store glede, er den berømte Hekkan Burger kommet til Hinna­svingene. Eier og daglig leder Ole Dysjaland, er svært fornøyd med åpningshelgen.

INGRID SMISTAD
ing_smi@hotmail.com

Lørdag 20. august åpnet Hekkan Burger dørene til deres nye take away i Hinnasvingene. Hekkan Burger Hinna er nå den sjette burgersjappen til Hekkan. De har nå totalt fem sjapper i Rogaland og én i Bergen. Hekkan leverer ifølge eier Ole Dysjaland burgere av ypperste kvalitet, og han er svært fornøyd med å endelig være på Hinna. At det ble nettopp Hinna bydel var heller ikke tilfeldig.

– Det er strategisk av vi åpner på Hinna. Det faller litt naturlig geografisk, samtidig kartlegger vi hele tiden hvor våre kunder er og bor. Da så vi at det var et stort gap på Hinna og Mariero. Vi har stor tro på Hinna. Det er masse folk som bor og jobber her, og det er en spennende bydel i vekst. Og vi tenkte at de sikkert er glad i en god burger på Hinna også, sier Dysjaland.

Hekkan har tatt over lokalene til Meam thai i Hinnasvingene. Hinnasvingene er fortsatt stengt for gjennomkjøring og vil være stengt en stund til, men daglig leder er ikke bekymret for vegarbeidet.

– Det går fortsatt mange folk forbi, og vi markedsfører oss godt. Vi mister nok litt drop-in nå mens vegarbeidet pågår, men det er likevel enkelt for folk å droppe innom med parkering like utenfor, sier Dysjaland og legger til:

– Det var god trøkk hele åpningshelgen med Viking kamp på søndagen. Tilbakemeldingene er gode. Folk virker interesserte, og det er ikke alle som har prøvd Hekkan før. Vi håper det forsetter og at folk gir oss en mulighet til å vise hvor digge burgere vi lager. Det er bare å følge med fremover, vi har mange gode åpningstilbud på gang.

Nytt preg: Hekkan Burger har satt sitt preg på lokalet både innvendig og utvendig.