Flytende salgskontor

Flytende salgskontor for Odden
Del på Facebook
Nytt boligprosjekt i Jåttåvågen

I disse dager kan det være utfordrende å ­etablere et permanent salgskontor som til enhver tid er lett tilgjengelig i Jåttåvågen. Trafikk­bildet synes å endres fra dag til dag.  Dette som en følge av høy byggeaktivitet i området.  Nye veier skal på plass, rørsystem ­legges om, kaiområder utvides, og flere kontor- og boligbygg reguleres, vedtas og igangsettes.

GRETHE.ERIKSEN
grethe.eriksen@outlook.com

Flytende salgskontor for Odden

Derfor har Obos med sine samarbeidspartnere valgt en flytende løsning til salgskontor for boligprosjektet Odden. Lekteren kan enkelt flyttes og trenger bare tilgang fra en kai eller brygge.  Dessuten er det et boligprosjekt i vannkanten som skal tilbys og hva er da bedre enn å vise det fram i vannkanten?

I september starter salget av 56 leiligheter fordelt på 3 lavblokker.  Størrelsene varierer fra 50 til 246 m2 og det er flest 3 roms med 2 soverom.  6 av leilighetene er såkalte Duplex som enkelt kan beskrives å være rekkehus integrert i en boligblokk.  Med egen inngang og bakkekontakt og boligareal fordelt over 2 plan.

Prosjektet har sterkt fokus på gode møteplasser og det planlegges fellesrom med stue og kjøkken og flotte uteområder med blant annet drivhus og plantemuligheter for beboere med grønne fingre. Senere byggetrinn vil få gjestehybler. Noe som er svært velkomment når en får besøk av storfamilien og mangler noen sengeplasser.

Parkeringsplasser blir et tilvalg, og parkeringsdekningen er 0,5.  Det vil si at det blir mulighet for parkering til halvparten av boligene.  Tendensen i andre prosjekt viser at spesielt de unge velger bort parkering i områder med god offentlig kommunikasjon.

Boligene blir etablert i et borettslag og det gir medlemmene av Obos boligbyggelag forkjøpsrett.

Mange interessenter har allerede vært i kontakt med Obos og fått den til enhver tid tilgjengelige informasjon. Priser og flere detaljer finner du på hjemmesiden til prosjektet: Odden | OBOS eller ved kontakt med Hilde Marie Jensen i Obos – hilde.jensen@obos.no