Familiens Dag 2023

Brannbilen var på plass på Vaulen.
Del på Facebook
Vaulen

Søndag 4. juni kunne Hinna Lions for 32. gang ta imot barnefamilier i bydelen til Familiens Dag nede på Vaulen Badeplass. Dette er ­desidert høyde­punktet blant klubbens årlige ­aktiviteter, og arrangementet involverer både klubb­medlemmene og ektefeller/samboere.

Terje Mathiesen
Hinna Lions

Brannbilen var på plass på Vaulen.

Målet med Familiens Dag er å gi bydelens familier en kjekk dag med et vidt spekter av spennende aktiviteter for barna. De fleste aktivitetene involverer et eller annet element av mestring. Barn liker fortsatt å prøve ut nye ting. Her er det mulig å få prøvd seg i klatrevegg, hoppeslott, natursti, pil-og- bue (uten farlige pilspisser), NAFs «bråstoppen» med batteridrevne småbiler og Idrettspatruljens ulike aktiviteter.

Men det er også plass til ren og skjær underholdning. Borte på «Klovnaberget» samlet mange familier seg for å oppleve klovnen «Speedy». Samfunnet vårt er i endring, men barns begeistring for klovn består tydeligvis. Og det gjelder også musikk. Mange samlet seg rundt Vaulen skolekorps sin «mini-konsert». Mange fikk også turer med minitraktoren fra Hindal Gård.

Og når værgudene til de grader var med oss, ble innrykket av publikum stort. Til dette arrangementet er det gratis entre, så vi har ikke solgte billetter å telle. Men familiene betaler et beskjedent beløp for barnas adgang til alle aktivitetene. Det ble denne gang løst cirka 300 aktivitets-stempler, tilsvarende 10 skoleklasser.

Overskuddet fra Familiens Dag går uavkortet som støtte til ulike organisasjoner og aktiviteter i bydelen.

Det var mange aktiviter. Her spilles det dart.