Drevet av norgesmestere

Eierne av Atlas helse og velvære Stavanger: Fra venstre Boonjira og Wannipa. Foto: Privat
Del på Facebook
Behandlingsklinikken Atlas har åpnet på Gausel

1. juli i år var det åpning av en ny behandlingsklinikk på ­Gausel i Boganesveien. Atlas har allerede en avdeling i Hauge­sund og ekspanderer nå til Stavanger. Klinikken er drevet av to norgesmestere og tilbyr massasje av øverste kvalitet.

INGRID SMISTAD
ing_smi@hotmail.com

 

Stor suksess
Atlas helse og velvære ble etablert i 2013 av Wannipa Wipatothai i Haugesund og er en behandlingsklinikk for muskel og skjelettplager. Det er en liten bedrift som består av muskelterapeuter, massasjeterapeuter og massører. Atlas iHaugesund har i dag 6 medarbeidere og en stor kundemasse.

– Vi er kjent som en seriøs aktør som tilbyr behandlinger av høyeste kvalitet, og har gjort stor suksess i Haugesund, forteller daglig leder Wannipa Wipatothai.

Wannipa er utdannet muskelterapaut og har drevet Atlas siden 2013. Hun er også en godkjent instruktør på babymassasje kurs fra IAIM (International Assosiation of Infant Massage). Hun har en rekke medaljer fra NM i massasje, blant annet tok hun sølv i NM finalen i 2020 og 2021.

Norgesmestere
I sommer startet Atlas også opp en klinikk i Stavanger, nærmere bestemt på Gausel i Boganesveien 119B. Wannipa har stor tro på at det vil gå like bra på Gausel som i Haugesund.

– Vi har funnet en samarbeidspartner som bor i området. Boonjira heter hun!

En dyktig og kunnskapsrik massør. Vi skal sammen starte noe unikt. Vi ønsker å skille oss ut og løfte kvaliteten i massasjebransjen. Det er foreløpig ingen andre massasjeklinikker på Gausel, og vi har tro på at sammen kan vi bygge opp noe bra for folk i Stavanger og i Hinna bydel.

Boonjira Ramsland, er medeier og daglig leder i Atlas i Stavanger. Hun har 15 års erfaring i massasjebransjen. Boonjira underviser også i massasje og har mange elever med godt rykte bak seg. Hun har deltatt i flere konkurranser og tatt mange gullmedaljer og pallplasseringer. Blant annet førsteplass i kategorien thaimassasje i 2019, 2020 og 2022 på Norgesmesterskapet i massasje.

– Hun er en dyktig, erfaren og ettertraktet massør. Vi ble kjent under NM i massasje i 2019, og har siden holdt kontakten, forteller Wannipa.

Heve nivået
Boonjira bor i Hinna bydel, og valg av lokale falt derfor på Gausel i Boganesveien, like ved den nye bussveien.

– Grunnen til at vi valgte å etablere oss på Gausel er fordi Boonjira og ektemann bor i nærheten. Det er et fint og rolig område, hvor hun er godt kjent. Samtidig er det lett å komme til både med buss, bil og sykkel. Vi har også egen parkeringsplass for våre kunder. Tilkomsten var en viktig del av beslutningen for lokasjon, sier daglig leder.

Wannipa kan fortelle at det er stor konkurranse i massasjebransjen og at hun og Boonjira hele veien jobber med å heve nivået i sine behandlinger.

– Vi ønsker å bli sett på som en seriøs aktør som gir behandlinger av øverste kvalitet. I Haugesund har vi hatt stor suksess i dette og ser frem til å oppnå det samme i Stavanger.

Eierne av Atlas helse og velvære Stavanger: Fra venstre Boonjira og Wannipa. Foto: Privat