Stjernespekket strandfest

Del på Facebook
Ny festival på Vaulen stranden

9-10. juni i år arrangeres en splitter ny musikkfestival på selveste Vaulen stranden. En rekke store artister og publikum i alle aldre vil finne veien til bydelen denne helgen.

INGRID SMISTAD
ing_smi@hotmail.com

I Juni i år arrangeres det en todagers festival på Vaulen stranden. Det er Live Nation Norge og lokale WeWentLive med Øivind Ekeland som er arrangører. Live Nation Norge står bak festivaler som Neon i Trondheim, Bergenfest i Bergen og Findings i Oslo.

Det blir 2 scener i flotte omgivelser på Vaulen. Arrangørene håper å skape en unik og minnerik sommerfestival, både for lokale innbyggere og tilreisende. Det blir en stjernespekket lineup med store artister som Sting, Sondre Justad, Dagny, Zara Larsson, Dean Lewis, Beharie, Bernhoft, Kjartan Lauritzen, Kristian Kristensen, Ka2, Maria Mena, Ramón og Synne Vo. Noe for et publikum i alle aldre.