Den store klesbyttedagen på Gausel bydelshus

Klesbyttedagen 22.04 på bydelshuset
Del på Facebook
Klesbyttedagen 22.04 på bydelshuset

22.04 arrangerte vi Den Store Klesbyttedagen på Gausel bydelshus i samarbeid med Hinna Frivilligsentral og Naturvernforbundet.

Mange spente frivillige stilte opp og satt opp klesstativer, uten å vite om det skulle komme noen. Det var tross alt den første gangen vi skulle ha arrangementet her på bydelshuset. Men når klokken tikket 11.30, kom det mange både store og små – til vår stor glede! Folk leverte inn gamle klær og fikk tatt med seg nye klesplagg. En vinn-vinn for alle. Overskuddet ble donert til Ukrainsk Forening i Rogaland. Vi takker alle som har levert og hentet klær for oppmøte. Mest av alt, takker vi våre fantastiske frivillige – uten dere hadde vi ikke klart å gjennomføre dagen.

Neste Klesbyttedag på Gausel bydelshus blir den 9.09.23 – bli gjerne med!

Invgill fra Seniorkafeen har sørget for kaffe og vaffler. Godt fornøyd klesbytter Anita (6) på fanget til mammaen sin.