Bokskap utplassert i bydelen

Bokskapet ved speiderhuset.
Del på Facebook
Bøker til overs?

Frivilligsentralene i Stavanger tok for et par måneder siden initiativ til å plassere ut et mindre antall bokskap rundt i sine respektive bydeler.  Hinna har nylig fått 4 stk oppmontert. Du finner ett ved speiderhuset i Markveien, ett på Vaulen badeplass, ett utenfor bydelshuset/Idunhuset og ett ved nabolagshagen i Vågedalen. 

GRETHE ERIKSEN
grethe.eriksen@outlook.com

– Kanskje blir det flere, forteller leder for Frivilligsentralen på Hinna, Sunniva
S. Roberts. – Frivilligsentralene har sterkt fokus på gjenbruk. Vi ønsker samtidig å gi gode tilbud til flest mulig på en enkel og rimelig måte.  I tillegg kan det kanskje løfte interessen for lesing både hos barn og voksne.

Foreløpig er ikke bokskapene merket med noe informasjon, men det kommer instrukser i løpet av kort tid. Meningen er at bøkene både kan gis, tas og lånes.

Vi er kjent med at mange kaster store mengder bøker i forbindelse med flyttinger og oppussinger, og vi oppfordrer til gjenbruk.  Har du bøker til overs eller tips om hvor du synes det mangler et skap, er det bare å ta kontakt med Sunniva på sunniva.s.roberts@stavanger.kommune.no