Barnas Dag

Servering av kaffe og kaker til hele familien
Del på Facebook
Vårstemning hos Brynes Planter

Lørdag 11. mars inviterte Brynes Planter til Barnas Dag på hagesenteret sitt på Jåttå. Dette er et årlig arrangement som en del av vårforberedelsene i hagen.

INGRID SMISTAD
ing_smi@hotmail.com

Brynes planter arrangerer en årlig dag hvor barna og familier er velkommen til å lære mer om planter. Her får barna så planter selv, delta på quiz og det serveres gratis kaffe og kaker. Hvert år flyr Veronica Steinsholt fra Nelson Garden til Stavanger for dette arrangementet. Nelson Garden er en av leverandørene til Brynes planter og holder til i Larvik. På barnas dag gir Veronika tips til snittblomsthagen og lærer barna å så.

– Dette er et så koselig arrangement og jeg synes det er utrolig kjekt å få komme til Stavanger for dette hvert år. Jeg liker å lære barna om prosessen med planter og vekst, og opplever at barna også synes dette er veldig spennende, sier Steinsholt.

Barna i full gang med quiz og såing av planter.