Ny redaktør i HINNAvis

Del på Facebook

Gottfred Tunge er ansatt som ny redaktør og daglig leder i HINNAvis. Tunge har siden 2010 vært kommunikasjonssjef og seniorrådgiver ved Stavanger universitetssjukehus, SUS.

Karrierestarten var imidlertid innen journalistikken og startet da han fikk jobb som sportsjournalist i Stavanger Aftenblad i 1978. I de 32 årene han var knyttet til i Aftenbladet hadde Tunge mange og ulike ansvarsområder i redaksjonen, blant annet desksjef og utviklingsredaktør.

I 2010 ble Gottfred Tunge kommunikasjonssjef på SUS helt fram til 2018 da han takket ja til det interne SUS-oppdraget om å skrive bok om helse og helseutviklingen i regionen vår. Sammen med Sven Egil Omdal kom boka «Den lange veien til Ullandhaug» ut høsten 2022.

Tunge begynner i stillingen som redaktør fra og med utgave 2/23.