Sprudlende gladjazz og god stemning 

Stavanger Tradjazz Ensemble
Del på Facebook
Sprudlende gladjazz og god stemning 

Det swingte med glade jazztoner på Zip4020 lørdag 19. november.  Musikken sto Stavanger Tradjazz Ensemble for, og lyden bar godt i et helt fullt lokale.

TEKST: Grethe Eriksen
grethe.eriksen@outlook.com 

Det var første gang Zip4020 arrangerte jazztreff og interessen har vært upåklagelig.  Via Facebook var det mulig å kjøpe billetter på forhånd og noen hadde til og med fått seg reservert bord.  Likevel måtte arrangørene låne bord og stoler hos gode naboer i Stadionparken, og vår rause opptelling viste at det var godt over 150 folk i godt voksen alder tilstede.

Stavanger Tradjazz Ensemble ble startet i 2009 og består av erfarne musikere innen jazz og blues-miljøet i distriktet. Besetning: Harald Molland (tuba/vokal), Frode Berg (banjo), Arne Kolstad (trombone) Gunnar Reed (slagverk)., Jarle Furre (klarinett) og Geir Olav Hinderaker (trompet).  De kommer tilbake i desember.

Vaulenbeboerne Anne og Åge Skogen koste seg på jazzen.

Anne og Åge Skogen bor på Øvre Vaulen og hadde spasert til Stadionparken.  Den turen tar de ganske ofte da de er svært fornøyd med tilbudet av butikker og serveringssteder i Hinna Park.  

Fikk du ikke plass denne gangen – eller passet det ikke.  Da skal du prikke inn i kalenderen din datoen 10. desember.  Da blir det ny konsert i et julepyntet lokale. Tidspunktet er 13.30 – 16.00 og du finner mer informasjon ved å følge Zip4020 på Facebook.