Senior kafé åpnet på Gausel bydelshus

Første besøk: Trond Vestrhus og Jan Øverland hadde funnet veien til den nye kaféen.
Del på Facebook
Senior kafé åpnet på Gausel bydelshus

Det er mange aktivitetstilbud for eldre i Idun huset og rundt Hinna kirke, mens tilbud for seniorer har manglet sør i bydelen på Forus og Gausel.  Det er det slutt på nå.

TEKST: Grethe eriksen
grethe.eriksen@outlook.com

Tirsdag 25. oktober åpnet en ny kafé i Gausel bydelshus etter initiativ av Frivilligsentralen i samarbeid med Hinna kommunedelsutvalg.  

Vi var på åpningen, og det surret av gode samtaler og luktet godt av nylaget kaffe og kaker.

Kaféen vil holde åpent tirsdager fra kl 10-12 og torsdager fra kl 12-14.30.

Jan Øverland var på Bydelshuset for første gang i sitt liv etter at han leste en plakat i en butikk hvor det ble reklamert for tilbudet.  På bordet sammen med ham traff han tilfeldigvis en gammel kjenning fra speiderforeldremiljøet.  Trond Vesterhus ble kjent med tilbudet fra en annonse i Mortepumpen.

Ingvill Jørgensen fra kommunedelsutvalget ønsket velkommen.

Ingvill Jørgensen fra kommunedelsutvalget ønsket velkommen og presenterte de som hadde vært med på planlegging og organisering av kaféen samt de frivillige som jobbet der.  Hun oppfordret også alle de tilstedeværende om å spre informasjon om kaféen slik at enda flere finner veien til Bydelshuset om tirsdag og torsdagen.

Prisene på kaker og kaffe er ikke avskrekkende.  Kr 10 for en kopp kaffe med påfyll.  Samme pris for et kakestykke og kr 20 for en flaske brus.  Særdeles pensjonistvennlige priser synes vi.  Akkurat i dag var det mer på bordet, men det skyldes overskudd fra TV-aksjonen et par dager tidligere.

Vi oppfordrer alle til å spre det gode budskap om å treffe venner og nye bekjente i et hyggelig miljø over en kopp kaffe eller en omgang med yatzy.  Det blir juleverksted torsdag 15. desember kl. 12-14.30 med julegrøt, julekaker og julepyntlaging. Vel møtt!