Aktivitetsdagen 17. september 2022

Hinnavis Aktivitetsdagen
Godt oppmøte på Aktivitetsdagen.
Del på Facebook
Aktivitetsdagen 17. september 2022

Aktivitetsdagen i september var en suksess (til tross for skiftende vær!) Fotballbanen og det nye klubbhuset til Hinna fotball huset både lag og organisasjoner fra bydelen, kommunedelsutvalget samt representanter fra Gausel bydelshus og Hinna friviligsentralen.

TEKST: Edyta Lenarczyk
lenarczyk@stavanger.kommune.no

Det var en kjekk dag for både store og små. Mange organisasjoner stilte opp for å vise frem sine aktiviteter til den lokale befolkningen. I tillegg til en aktivitetsløype for barna på hovedbanen foran klubbhuset hadde vi kulturelle innslag inne i klubbhuset. Aktivitetsløypen var veldig populær og vi måtte til og med lage flere kort for barna, de vi hadde forsvant lynraskt! 

Indisk dans: Aktivitetsdagen, STAR organisasjon.

Vi hadde også utstilling og trekking av vinnere i tegnekonkurransen for lokale barne­skolene. Vinnere ble trukket av den hemmelige tegnekonkurranse -komiteen. 3 plass gikk til Pavl Christian fra 5D for ­tegning av Minecraft ninja. 2 Plass til Winter Sofia Walde fra 7C, for volleyballtegningen. Første plass stakk Sophie Damiano fra 5B med. Sophie har tegnet et nydelig bilde av en violinspiller.

Vinnere kan dere se her. Vi takker for alle bidrag og ønsker enda flere skoler velkommen til konkurransen neste år, samt ønsker alle velkommen til Aktivitetsdagen 2023 som skal være arrangert på Knudamyrå idrettsanlegg. 

pølser: Kjekt å steke pølser
2. plass: Winter Sofia Walde fra 7C.
1. plass: Sophie Damiano fra 5B. Jåtten skole.
3. plass: Pavl Christian fra 5D, Jåtten skole.