Seniorene as gjør hverdagen enklere

Gjertrud Slindre fikk god hjelp til beising av terrasse i fjor
Del på Facebook
Har du en hekk som bør klippes, et bed som bør lukes, en terrasse som bør beises, eller et Ikea skap som skal monteres? Da kan firmaet Seniorene as være det rette for deg.

//Tekst og foto: Grethe Eriksen

Seniorene as er et ideelt selskap som ble startet av Jan Erik Jebsen i 2016 i Bergen. Jebsen har tidligere erfaring som banksjef fra DNB og arbeider i dag som daglig leder i Seniorene as.  Ideen bak selskapet er å koble arbeidsglade pensjonister med de som ønsker hjelp til å få utført småjobber.  Samtidig ønsker firmaet å lette overgangen fra full jobb til pensjonist ved å kunne tilby meningsfylt arbeid til pensjonister som har lyst til å ta et tak, hjelpe andre og samtidig tjene litt penger.  Det er viktig for alle å bidra i samfunnet.  Også for den som er blitt pensjonist.

Hagearbeid er mest populært

Det er mange oppgaver som er for små for håndverksbedrifter, men likevel viktig å få utført.  Målet er å gjøre det trygt og enkelt å få utført småjobber.  Kundene er både borettslag, sameier, bedrifter og private personer.  Arbeidet som utføres er småjobber som ikke krever spesiell fagkompetanse.

En betydelig del av selskapets overskudd går til gode formål. Resten skal styrke egenkapitalen og videreutvikle selskapet.

Avdeling Stavanger

Frank Paulsen er avdelingsleder i Stavanger

Høsten 2020 åpnet firmaet en avdeling i Stavanger. Avdelingen blir ledet av Frank Paulsen.

Frank er født i 1956, og ser absolutt et behov for tjenestene som Seniorene as tilbyr i Stavanger-regionen. Han er ingeniørutdannet og har et langt yrkesliv fra IT og Telekommunikasjonsbransjen hvor han har jobbet som drifts- og leveranseansvarlig for store kunder både i Norge og internasjonalt.

Hva koster det å få utført en småjobb?

Arbeid uten maskiner koster kr 500,- pr time (inkl. mva).  Dette arbeidet inkluderer mindre håndverktøy som hammer, manuell sag, skrujern eller liten drill.

Arbeid med små maskiner kr 550,- pr time og med større maskiner / hengere kr 600,- pr time.

I tillegg kommer reisekostnader og utlegg for materialer, maling etc.

Mer utfyllende opplysninger om pris finnes på  https://seniorene.no/

Året 2021

Seniorene as har egen bil.

-Vi hadde rundt 60 oppdrag i løpet av 2021 sesongen, forteller Frank.  Kundene er spredt over hele Stavanger-området med hovedvekt på de sentrale deler av byen. Det har hovedsakelig vært eldre som har hatt behov for hjelp innen- og utendørs.  Men vi har også jobbet for sameier og boligbyggelag og også gjort noen jobber for NAV på flyktningeboliger. Oppdragene spenner over et vidt område, mest hus og hage, men vi gjør stort sett det vi blir spurt om, og behovene er mange! Forteller en entusiastisk avdelingsleder.

Fornøyd kunde på Hinna

Gjertrud Slinde bor i Hinnasvingene og brukte Seniorene as til å beise terrassen sin i fjor.  I år trenger hun hjelp til maling av hus og har nylig hatt besøk av Frank igjen.

Gjertrud er kjempefornøyd med arbeidet som ble utført i fjor, og det var derfor enkelt å ta kontakt med firmaet igjen i år når nye oppgaver trenger å bli utført.

-Det er fint å ha noen å ringe til når jeg trenger råd og hjelp, sier hun.  Arbeidet som ble utført i fjor ga mersmak. Han som kom var punktlig, gjorde en god jobb, ryddet etter seg og kom med gode råd om hvordan hun skulle holde terrassen fin over lengre tid.  Hun ser også for seg andre mindre oppgaver hun trenger hjelp til.  Som for eksempel å plante en hekk og montere en ovn. 

Vi trenger flere

Frank Paulsen ønsker både flere oppdrag og flere som kan tenke seg å gjøre en liten jobb.  – I fjor sommer var vi en gjeng som jobbet mye. Kommer det like mange oppdrag i år, noe vi håper på, trenger vi flere Seniorer.

Vil du vite mer om tilbudet til Seniorene AS eller ønsker å bli med i firmaet ved å ta noen småjobber, finner du mer informasjon på https://seniorene.no/ eller ved direkte kontakt med avdelingsleder Frank Paulsen i Stavanger på  97057643 eller E-post: stavanger@seniorene.no