Nattlige aktiviteter i Stadionparken

Netthandelansvarlig Didrik Nibe.
Del på Facebook
Dersom du tror at alt er mørkt og stille om natten i Stadionparken så er det helt feil.  I Menys lokaler summer det av liv, og lyset slukkes kun en halvtime hver natt!

//Tekst og foto: Grethe Eriksen

Den yrende aktiviteten skyldes plukking av varer bestilt via nettbutikken til Meny. Varene plukkes og pakkes om natten og kjøres normalt ut mellom kl. 08.00 og 20.00 i ukedagene.  16 personer jobber fast i nettbutikken, og 10 ekstra kan innkalles ved behov.

Meny Stadionparken startet tilbudet med netthandel allerede i 2017. Tilbudet har tatt skikkelig av under pandemien med de begrensninger det skapte for oss alle i hverdagen.  I dag utgjør netthandelen ca. 50 % av omsetningen, og Meny Stadionparken er den eneste Meny-butikken med dette tilbudet som betjener kunder både i Stavanger, Sandnes (inkl. Hommersåk), Sola og Randaberg.  Antall bestillinger ligger på mellom 600 og 700 i uka.

-Majoriteten av kundene som handler på nett er barnefamilier, forteller netthandelansvarlig Didrik Nibe.  En annen stor gruppe er eldre, og i det siste har de merket at flere unge kommer til. De henter som regel varene selv, gjør det billigst mulig og styrer gjerne unna plukkgebyret.

Videre forteller Nibe at kundene følger med på tilbudene og at spesielt Ukens middagsløsning er populært.  2 nye middager med tilbehør tilbys hver uke.  I tillegg har butikken fokus på sunn mat og har stadig tilbud på frukt og grønt.  Kundene ser ut til å være fornøyde for de fleste kommer tilbake gang på gang.

Har du ikke prøvd ut tilbudet allerede har du nå muligheten til å gjøre hverdagen litt enklere. Enten det er pandemi eller ikke.  Vil du vite mer om tilbud, utvalg og priser kan du enkelt finne det på https://www.meny.no.

 

Bilde:

  1. IMG_7232