Hjertelageret trenger hjelp

Prosjektleder Anne Synnøve Vegge
Del på Facebook
HINNAvis trykket en artikkel i desember 2021 hvor vi presenterte prosjektet «Hjerte for bydelen». 

//Tekst og foto: Grethe Eriksen

Prosjektet er et initiativ fra de fire menighetene tilsluttet Den norske kirke i Hinna og Hillevåg bydel. De samler inn penger til barnefamilier med sårbar økonomi for å forhindre utenforskap og har et ønske om å skape en bydel hvor man bryr seg om og støtter hverandre.  Nå er tiden inne for å samle inn annet enn penger.

-Bydelen vår har dessverre store sosiale forskjeller mellom innbyggerne, og det må vi gjøre noe med, forteller diakon Anne Synnøve Vegge som er leder for prosjektet.  Sommeren nærmer seg og mange familier har ikke råd til å reise noe sted, skaffe seg sommergarderoben eller det som trengs for sommerlige uteaktiviteter.

Hva ønskes?

Fra mandag 9. mai blir det mulig å levere inn sommerklær, sko, sykler, trampoliner, uteleker og -spill, badehåndklær osv.  Kort sagt det som kan tenkes at andre vil sette pris på nå før sommeren med bading, grilling og uteaktiviteter setter inn. I tillegg tar vi gjerne imot klær og diverse utstyr til høst og skoleoppstart. Målgruppen er fra 0-18 år.

Hvor og når?

Har du noe du ikke lenger trenger og som du tror andre kan ha nytte av?  Ja da kan du levere dette til Hjertelageret som holder til på østsiden av Stadionparken like ved trappeoppgangen. Stedet blir tydelig merket.  Klærne må være hele og rene og tingene kan leveres mandager og torsdager mellom kl 17.00 og 19.00.

-Nav følger opp familiene med lav inntekt og gir dem tilgang til varene på Hjertelageret. Vi håper å nå fram til så mange som mulig, avslutter Vegge.

Følg gjerne informasjon på Facebooksiden «Hjerte for bydelen». Spørsmål eller lyst til å være frivillig? Kontakt hjerteforbydelen.stavanger@kirken.no