Det er på Gausel bydelshus det skjer

Del på Facebook
Tildeling av midler fra Hinna kommunedelsutvalg er klart! Se nedenfor....

Aktiviteter på huset

Bydelshuset har hatt et jevnt trykk av festglade barn og voksne som har besøkt oss den siste tiden. Månedsskifte april – mai hadde vi en del konfirmasjoner. Vi ønsker masse lykke til til samtlige konfirmanter.

I tillegg til konfirmasjoner har vi som alltid mange barnebursdager, 70 års dager, klassefester o.l. på huset. Vi synes det er kjekt at huset er brukt såpass mye. Ofte må vi booke om datoer hvis det allerede er opptatt en dag noen søker om. Det er litt trist at vi ikke kan imøtekomme alle ønsker, men vi finner som regel en dag som det både er ledig og som passer. Bare ta kontakt med fritidsleder Edyta så hjelper hun deg gjerne.

Bydelshuset er ellers fylt med masse spennende faste aktiviteter. Vi har bl.a. indisk dans, Yoga Callanetics, teaterkurs for barn, trampolinetrening, swing og salsa, syngekurs og masse annet. I tillegg til dette brukes våre lokaler til ulike språkkurs for barn – f.eks. italiensk eller kroatisk. Her er det mye å velge fra! Er du hjemme med små barn eller kjenner noen som er det? Vi har også Bamsefaret Åpen barnehage mandag, tirsdag og torsdag, åpent 9.00-14.00.

Språkkafe

Språkkafe hver fredag. Fra venstre Ewelina, Kiruba, vår gode og omsorgsfulle frivillig Anne Hylland, Emilia og Edyta. Foto Elizabeth Parra Ganteaume

Hver fredag har vi Språkkafe fra kl. 10:30-12:00 i cafeen på bydelshuset. Dette er en plass for alle som ønsker å snakke norsk. Tilbudet passer best for dem som allerede kan snakke litt norsk. Nivået er forskjellig, alt etter hvem som dukker opp. Vi har en utrolig hyggelig norsk dame som hjelper oss med alt vi lurer på – ord og uttrykk, fra nybegynner til avansert. Stikk innom og del gjerne med andre!

Språkkafeen trenger også frivillige. Man trenger ingen formell utdannelse. Har du norsk som morsmål eller kan norsk godt og kan støtte andre, hjelpe dem å finne ord og formulere setninger – vi trenger deg! Er du en pensjonist, en mor/far i permisjon og savner kontakt med andre? Her kan du møte mennesker fra ulike kulturer og være sosial, samtidig som du hjelper dem å bli bedre i norsk. En vinn-vinn for alle! Ta kontakt med bydelshuset eller frivilligsentralen for mer informasjon.

Juniorklubben

Gratis tilbud for alle unger som går i 5-7 klasse. Hver tirsdag fra kl. 14:00-16:00 har vi åpent for kjekke aktiviteter, en plass alle kan bare slappe av etter skolen, henge med venner, gjøre lekser om de vil. Vi perler ofte sammen, spiller basket, dekorere muffins, lager slim, spiller Nintendo… og masse mer! Stikk innom, vi har gratis mat også 😊 

Step-In Fritidsklubb

Step-In er Hinna bydel sin ungdomsklubb og holder til på Gausel bydelshus. Alle fra 8. klasse og til og med 2. vgs er hjertelig velkommen.

Her kan du komme for å henge med nye og gamle venner, prøve nye ting, eller bare slappe av i en av de mange sofaene våre. Vi ønsker å være et fristed der du kan ha det gøy uten å måtte prestere.

Vi har diskotek, kinorom med playstation og filmmuligheter, kiosk og ulike spill. Vi lager mat og baker, arrangerer ulike aktiviteter eller konkurranser som ungdommene ønsker.

Kjekt om du tar kontakt eller stikker innom, vi vil gjerne bli kjent med deg!

Leie hos oss som privat?

Vi har en god del ledig for private arrangementer. Med en rimelig prisliste og flotte utleielokaler fremstår vi som et attraktivt sted for alle feiringer. Vi hjelper dere gjerne med det dere trenger, ta kontakt!

Barnebursdager med disko, konfirmasjoner, dåp og bryllup – ingen fest er for liten eller for stor! Søknad sender dere via www.aktiv-kommune.no. Har dere spørsmål kan dere ta kontakt med Edyta på edyta.lenarczyk@stavanger.kommune.no eller 477 869 53.

Matavfallsposer

Man kan hente selv bioposer hos oss. Vi har dessverre ikke tømmekalendere.

Matavfallsposer kan hentes 9:00-14:00 mandag, tirsdag og torsdag. På kveldstid hver tirsdag 18:00-22:00, hver torsdag 18:00-22:00 og fredager i partallsuker fra 18:00-22:00.

 

TILDELINGER TILSKUDDSMIDLER HINNA KOMMUNEDELSUTVALG, VÅR 2022:

1. STAVANGER SUZUKIFORENING 16.000

2. TVILLINGKLUBBEN SØR-ROGALAND 2.000

3. JÅTTEN SKOLEKORPS 20.000

4. GØYSTAD 6.000

5. HINNA PARK VELFORENING 10.000

6. DJUPAMYRA SØR BEBOERFORENING 8.000

7. HINNASENTERETS PENSJONISTFORENING 4.000

8. VIKING HÅNDBALLKLUBB 10.000

9. HINNA IDRETTSLAG FRIIDRETT 19.000

10. PENSJONISTKORET SANGBRØDRENE 3.000

11. HINNA BRASS 15.000

12. HINNA VOLLEYBALL 5.000

 

13. GAUSEL JUDOKLUBB 20.000

14. HINNA SOKN 10.000

15. FORUS OG GAUSEL IDRETTSLAG – BASKETBALL15.000

16. FORUS OG GAUSEL IDRETTSLAG – FOTBALL 20.000

17. FORUS OG GAUSEL IDRETTSLAG – HÅNDBALL20.000

18. STAVANGER SKOGLAG 10.000

18. HINNA FOTBALL 20.000

19. GAUSEL SOKN 5.000

20. VAULEN SKOLEKORPS 12.000

21. HINNA SOKN – KULTURUTVALGET 3.500

AKTIVITETSDAGEN 20.000