A Walk in the Park

Alle barn kjenner DJ Walkie
Del på Facebook
Lørdag 21. mai arrangeres en stor familiefestival i Hinna Park, nærmere bestemt på flaten nord for Skråtårnet mot Vaulen badeplass.

//Grethe Eriksen

Stor familiefestival

A Walk in the Park er ifølge arrangøren Norges hyggeligste familiefestival. I 2022 skal festivalen besøke Frognerparken i Oslo, Laengen i Trondheim, Hinna Park i Stavanger og Værste i Fredrikstad.

Festivalen er et gratis arrangement for barnefamilier. Målet er å legge opp til minnerike aktiviteter og opplevelser på barnas premisser. Arrangementet er åpent for alle – ingen påmelding kreves, og heller ingen billett.

De fleste barn kjenner Brannbamsen Bjørnis og DJ Walkie og de gleder seg begge to til å treffe barn og foreldre på årets festival.  DJ Walkie fikk så vidt etablert seg i fjor. Nå planlegger han egen musikk som han gleder seg til å spille for alle som deltar på festivalen.

Barna oppfordres til å lære seg DJ Walkie-dansen da den vil bli fremført på scenen og noen barn vil få muligheten til å komme opp på scenen: https://www.youtube.com/watch? v=ar35T1QBN6E

Gratis og sosialt

Det blir aktiviteter, underholdning og masse gøy for både store og små. Tanken bak er å skape et lavterskel-tilbud for barnefamilier. Det skal ikke koste for mye hverken av penger eller tid til planlegging for å nyte en deilig dag sammen med familien sin.

Arrangøren forventer ca 8000 besøkende og håper på fint vær.  Det er bare å sette av datoen.