Kjendiskokk til Scandic Forus

Del på Facebook
Mesterkokken Daniel Rougé Madsen har jobbet på flere stjernerestauranter i Europa, vært Norges matambassadør i 10 år, hadde ansvar for restaurantkonseptet i Radisson-kjeden, gründer innen flere områder når det gjelder mat og er nå bare noen uker gammel hos Scandic Stavanger Forus hotell.

//Tekst og foto: Jorunn B. Eia

-Vi har gjort et scoop og gleder oss veldig til å se hvor dette ender, sier en smilende hotelldirektør, Ulrika Larsson på Scandic Forus. -Jeg har villet utvikle hotellet lenge, spesielt med tanke på restaurant og bar. Vi ønsker å ikke bare være et tilbud til våre gjester, men også til de som jobber og bor i Forus-området, sier hun.

«Sharing» – et nytt konsept

Daniel Rougé Madsen ønsker å skape endring og gi folk opplevelser. -Jeg ønsker å ta folk videre fra god service til gode opplevelser. Skape noe som blir minneverdig. Mitt mål er at Scandic Forus skal bli det ledende Scandic-hotellet i Norge innen kvalitet, ja, hele pakken, sier en ivrig Madsen. Han ønsker å utvikle noe han kaller «sharing» – det er mer sosialt og i tiden. De fleste av oss er vant til å få servert et måltid på en overfylt tallerken. Jeg ønsker å gi gjestene smakebiter av mye forskjellig og at folk deler et måltid.

Øverst i midten

-Forus er et fantastisk område å starte noe helt nytt på. Her er 2.500 bedrifter med rundt 40.000 ansatte, og veldig internasjonalt. Jeg får en fantastisk inspirasjon til ny matlaging fra mange forskjellige kulturer og nasjonaliteter. Ingen andre leverer den maten vi skal tilby, sier Madsen. Han ønsker å levere både et dagtilbud og et kveldtilbud. -Jeg tror jeg kan si at vi skal ligge øverst i midten på både mat og drikke – folk skal få drikke god vin og spise spennende mat. Jeg har servert både kongelige og andre celebriteter. Dette skal bli godt nok også for hinnabuen, lover Madsen.

Folk skal bli øvegidde

-Koffor ska folk ta toget eller bussen til byen? Jeg skal skape grunnen for å spise på Forus, sammen med mitt team. Folk skal bli øvegidde, sier en engasjert Madsen, og mener hotellet har et kjempepotensial, ikke minst på grunn av en raus ledelse og flotte medarbeidere.

Restauranten skal få et nytt navn, nytt konsept og helt sikker nye farger. På nett kan vi lese at Madsen startet opp restauranten Fire Lake på Radisson i byen, så nå er det bare å glede seg til våren.

-Nå har vi hatt det ganske stille i to år. Våren vil bringe litt pomp og prakt, vi trenger å sosialisere oss og nyte at pandemien så og si er over. Vi ønsker at folk skal ‘henge’ hos oss; i baren, ved uteserveringen og i restauranten, sier hotelldirektør Larsson og ønsker hjertelig velkommen.