Et etterlengtet tilbud

Del på Facebook
Mange besøkende har etterspurt et bakeriutsalg og kafé i kjøpesenteret.  Kanelsnurren Stadionparken åpnet dørene 8. november 2021 og er allerede godt i gang med en omsetning som ligger langt over eiernes forventninger. 

//Tekst og foto: Grethe Eriksen

Historien til Kanelsnurren AS startet allerede i mai 2013. Da ble selskapet etablert av det danske gründer-ekteparet Torben Dam Krarup og Lærke Olesen.  Første utsalgssted med eget produksjonslokale ble åpnet i Verksgaten.  I 2018 ble 60 prosent av selskapet overtatt av Øgreidfamilien, og eierne har sammen uttalt at de har ambisjoner om en nasjonal bakerikjede og at det skulle etableres mellom 30-40 utsalgssteder i Norge i løpet av de neste syv årene.

Så kom pandemien i mars 2020.  Ekteparet Krarup/Olesen ønsket å stenge, men Øgreidfamilien var klar på at dette var deres samfunnsansvar og deres bidrag til pandemien.  Det var lurt.  Etter hvert skjøt salget i været som en rakett.

De siste fire årene har det blitt etablert ni nye utsalg, og flere er under planlegging. Til sammen er det i dag 12 utsalg fra M44 i sør til Herbarium i Stavanger sentrum i nord, og firmaet teller 137 ansatte per 1. januar 2022. Produksjonen er flyttet til Stokkamyrveien på Forus, og i februar 2021 åpnet et Drive Thru utsalg med seks ansatte på samme adresse.  Det var et direkte resultat av pandemien. Utsalget ble raskt populært og sørget for at folk kunne bestille og hente bakervarer til både hverdag og fest. I februar åpner utsalg nr. to på Kvadrat, og Bergen og Oslo står for tur. Det hårete målet om 30-40 utsalg innen 2025 står fremdeles ved lag.

Kunden i fokus

Kanelsnurren Stadionparken har et bredt kundefokus.  De strekker seg langt for å tekkes kundene og har i midten av januar endret åpningstiden til kl. 7.30 etter ønske fra flere firma og privatkunder.  Folk som jobber i nærheten kan da handle med seg kaffe og frokost på vei til jobb eller etter trening.  Da SATS åpnet dørene, ble en ny kundegruppe skapt over natten. Med et luftig og lyst kafélokale ved det ene inngangspartiet til senteret og med en vegg av dagslys inn fra Jåttåvågveien, er det raskt blitt et populært sted.  – De travleste dagene er lunsjtid torsdag og fredag samt lørdag, forteller butikkleder Aage Emil Hetland.

Butikkleder Aage Emil Hetland

Vareutvalg og godt håndverk

-Tid er den viktigste ingrediensen når du ønsker å bake brød av ypperste kvalitet. Våre bakere har med seg all sin håndverkererfaring og dype kjærlighet til faget i møte med hvert eneste brød. Minst fem ganger i løpet av bakeprosessen er brødene i kontakt med sin skaper. Alt for at du skal få det beste brødet og den beste smaksopplevelsen. Vi synes nemlig livet er for kort til noe annet, sier driftsansvarlig butikk Lilly Bogstrand i Kanelsnurren AS. – Hver dag baker vi mellom 20 og 30 forskjellige typer brød og gjærbakst.  Mange av dem flere ganger daglig. Fra mørke og saftige grovbrød til lyse og sprøe bagetter. Det tilbys et rikt sortiment av søte fristelser, deriblant wienerbrød, solskinnsboller, hveteboller, bringebærhorn, drømmeboller, croissanter, cookies, store og små kaker og selvsagt bakeriets største kjendis, kanelsnurrer.

De har også et lite utvalg av glutenfrie fryste og halvstekte brød.  Du kan få club-sandwicher både med og uten gluten og salater i flere varianter. Det tilbys flere typer kaffe og te, varm sjokolade både med og uten krem og lokalproduserte juicer.

Mange gleder seg over at det satses i Kanelsnurren AS med etablering av flere utsalgssteder og at et av dem har kommet til vårt kjøpesenter midt i Hinna bydel.  Vi har fått et nytt samlingssted i bydelen med gode bakervarer i tillegg.

Lokalisert ved hovedinngangen med store vindusflater