Kabal blir Vaulen IL’s generalsponsor

Ørjan Fiskaa og Jan Inge Pedersen på Kabal-banen.
Del på Facebook
Softwareselskapet Kabal har signert en 3 års avtale med Vaulen IL som deres første generalsponsor. Kabal vil bidra til å gi klubben et løft som vil komme både spillere, klubben og bydelen til gode.

Tekst og bilder: Ingrid Smistad//

Tirsdag 23. november ble det inngått en handshake samt signering med Kabal’s daglig leder Jan Inge Pedersen og Vaulen IL sin styreformann Ørjan Fiskaa på det som fra nå av vil hete «Kabal-banen».

– Dette er fantastiske nyheter. Støtten fra Kabal vil bidra til å gi klubben et løft som vil komme både medlemmer, klubb og bydel til gode. Vi skal nå ha én sponsor på drakten, nye skilt på klubbhuset og nytt navn på Vaulenbanen – nemlig «Kabal-banen», sier en stolt Ørjan Fiskaa, Styreleder i Vaulen IL.

Hvem er Kabal?

Kabal (tidligere kjent som Wellit) er verdens ledende produsent av programvare for styring av operasjonell logistikk. Firmaet ble grunnlagt i 2011 av to visjonære gründere med erfaring innen energibransjens logistikk og IT. Målet var å digitalisere energilogistikken ved å lage én felles plattform for operatører og leverandører.

Ved å støtte Vaulen IL som breddeklubb, ønsker Kabal nå å utgjøre en ekte forskjell, og har valgt Vaulen IL som hovedsamarbeidspartner de neste årene først og fremst for å bidra til barne- og ungdomsarbeidet deres og øke sin synlighet i bydelen.

– Det er kjekt å bidra i en bydel hvor vi har så mange kunder og ansatte boende. Jan Inge Pedersen, daglig leder i Kabal, bor selv på Vaulen. Det er derfor ikke tilfeldig at vi har valgt å sponse nettopp Vaulen IL, sier Nick Hegreberg, Chief Communications Officer Kabal.