Aktiviteter på Gausel bydelshus

Kos med film og popkorn.
Del på Facebook
Høsten har vært fylt med en del flotte aktiviteter. Mange valgte bydelshuset vårt for å feire for eksempel konfirmasjon, barnebursdag, dåp, eller bryllup. Vi er glade for at vi fremstår som en attraktiv møteplass og gleder oss til å ta imot enda flere. 

Bydelshuset er ellers fylt med masse spennende aktiviteter. Vi har bl.a. indisk dans, Yoga Callanetics, strikkekurs (strikking og hekling), teaterkurs for barn, trampolinetrening og yoga, swing og salsa, syngekurs og masse annet. I tillegg til dette brukes våre lokaler til ulike språkkurs for barn – f.eks. italiensk eller kroatisk. Her er det mye å velge fra!

Hver fredag har vi Språkkafe fra kl. 10:00-12:00 i cafeen på bydelshuset. En plass for alle som ønsker å snakke norsk. Hjertelig velkommen! Her trenger vi også frivillige.  Har du norsk som morsmål eller kan norsk godt og kan støtte andre, hjelpe dem å finne ord og formulere setninger – vi trenger deg!

Juniorklubb

Juniorklubben vår er en kjekk plass å være på etter skoletiden. Her kan barna gjøre lekser eller tilbringe tid med vennene sine. Vi møtes hver tirsdag 14:00-16:00 på bydelshuset. Vi serverer mat og gjennomfører kjekke aktiviteter med barna. Ungene elsker å lage slim, bake muffins eller perle. Juniorklubben er åpent for alle fra 5-7 klasse.

 Step in Ungdomsklubb

Ungdomsklubben har bl.a. organisert mange Klassefester, Bad Taste Party og Halloween feiring. Ungdommene fortalte at dette har vært kjekke ting å være med på.

Til vinteren planlegger de enda mer sprøtt, følg Step in Ungdomsklubb på Instagram https://www.instagram.com/step_in_disco/ for å holde deg oppdatert!

Hinna Frivilligsentralen på Gausel bydelshus

Vi har stor glede å meddele at Hinna Frivilligsentralen skal ha kontor på Gausel bydelshus. Foreløpig er det kun en dag i uken. Lurer du på noe ang. Hinna Frivilligsentralen, har du lyst å bli frivillig – da kan du ta kontakt med Sunniva. Kjekt å ha deg på laget 😊

Kultur for de aller minste

Hver høst blir barna fra lokale barnehager invitert til en barneforestilling på bydelshuset. I år bestemte vi oss for å kjøre en juleforestilling med Klovnen Knut. Her samla vi lokale barnehager i Storsalen vår. Forestillingen ble tatt godt imot og mange store og små og ga alle sammen en skikkelig god julefølelse. Tusen takk for en fantastisk dag!

Den 27.01 skal barnehagene i området ha enda en mulighet til å se en forestilling på bydelshuset.  Denne gangen med Skromlehjulet Figurteater. Vi skal vise forestillingen God natt, Herr Dukkemann! – en poetisk komedie for hele familien. Her tas opp temaer som vennskap, ensomhet, fantasi og drømmer. Barna følger med Herr Dukkemann som prøver å sove, men det er ikke så lett. Han tenker på så mye rart. Hvordan går det med Herr Dukkemann til slutt? Jo, det får vi vite den 20.1. Vi gleder oss stort!

Nisse-Knut
Kommunedelsutvalget har i møte 2.11.21 fattet følgende vedtak for tildeling av tilskudd høsten 2021:

1.     Hinnasenterets Pensjonistforening 4.000

2.     Stavanger Fotballgolf 10.000

3.     Pensjonistkoret Sangbrødrene 3.000

4.     Hinna Idrettslag Friidrett 15.000

5.     Stig Helgeland, RYGIR 4.000

6.     Gøystad 6.000

7.     Jåtten Skolekorps 20.000

8.     Viking Håndballklubb 10.000

9.     Stiftelsen Frue Gamlehjem 5.000

10.  Stavanger Suzukiforening 12.000

11.  Hinna Volleyball 5.000

12.  Forus og Gausel Idrettslag – Håndball 20.000

13.  Skromlehjulet Figurteater 3.000

14.  Hinna Fotball 16.000

15.  Forus og Gausel Idrettslag – Fotball 20.000

16.  Gausel Sokn 15.000

17.  Forteller Marianne Stenerud 10.000

18.  Hinna Speidergruppe 15.000

19.  Vaulen Idrettslag 20.000

20.  Jul i Hinna Park 20.000

21.  Med Hjerte for Bydelen 20.000

22.  Stavanger Skoglag 10.000

23.  Gausel bydelshus 16.000

24.  Hinnavis 20.000