Nyheter på Stadionparken

Del på Facebook

Det blir flere gode grunner til å ta turen innom Stadionparken til høsten, med en rekke nye handel-, service- og serveringstilbud for hele familien.

Senterleder på Stadionparken, Inger Ognedal Egeland, kan fortelle om flere spennende nyheter til høsten. Av mat- og serveringstilbud åpner blant annet Kanelsnurren og Delikatessen i oktober. Kanelsnurren er allerede rukket å bli et velkjent bakeri og kafé i regionen, mens Delikatessen er en restaurant som i dag holder til i Sandnes og som nå åpner ny filial på Stadionparken. Delikatessen beskriver menyen sin som «spennende retter med inspirasjon fra bestemor til Singapore».

I det gamle Helgø Meny lokalet åpner Europris og SATS. Posten skal etablere hentebokser som gjør det enklere for folk å hente post. Høyer og Linus Verden (tidl. Linus leker) har begge flyttet og fått nye flotte lokaler. Det er også inngått et samarbeid med Sølvberget om en bokautomat på Stadionparken.

– Her kan man enkelt låne og levere bøker med digitalt eller fysisk lånekort. Det er et stort utvalg med nærmere 200 bøker, og vi håper folk vil ta den i bruk, sier Egeland.

Økt omsetning

Ifølge Senterlederen hadde Stadionparken en samlet økning i omsetningen på 10% i fjor, og hun forteller om optimisme blant bedriftseierne og et økende antall besøkende. Egeland kan også fortelle at Stadionparken har fått en egen kundeklubb hvor kunder kan melde seg inn og få nyhetsbrev med tilbud og andre fordeler.

– Jeg oppfordrer alle til å melde seg inn i kundeklubben til Stadionparken dersom man handler og benytter seg av tilbudene her ofte. Da kan man blant annet sikre seg 3 timer gratis parkering, ikke bare 1 time, sier Egeland.