Ny innflytter til Hinna Park

Norsk olje og gass flytter fra Forus til Fjordpiren i Hinna Park
Del på Facebook
Stadig flere bedrifter etablerer seg i Hinna Park.

1.juni overtar Norsk olje og gass kontorlokaler til ca 50 ansatte i Hinna Park. Organisasjonen regner med at alle er på plass i løpet av august.

Tekst og foto: Jorunn B. Eia – jorunn.eia@gmail.com

Det var full aktivitet i bygget ytterst på Fjordpiren da vi tok turen innom. Prosjektleder Merete Aanestad forteller at overtakelsen av bygget er 1. juni, men på grunn av Covid-19 og med foreløpig de fleste medarbeidere på hjemmekontor, regner de ikke med at det blir innflytting før i august. Historisk sett er det i Jåttåvågen oljeeventyret startet, så det passer perfekt at Norsk olje og gass nå flytter til Jåttå etter mange år på Forus.

Prosjektleder for flyttingen av kontorene, Merete Aanestad er fornøyd med de nye lokalene.

-Jeg tror alle gleder seg til både nærhet til medlemsbedrifter, flott utsikt og et aktivt område med butikker og kaféer. Lokalene er også godt tilrettelangt for kollegial samhandling og sosiale møtepunkter,  sier Aanestad.

På Hinna Park sin Facebook-side kan vi lese i artikkelen i NæringsEiendom at 3000 kvadratmeter skal fylles opp med nye selskaper. Norsk olje og gass er først ut. I artikkelen sier Elisabeth Brattebø Fenne, direktør for organisasjon og arbeidsliv i Norsk olje og gass at Hinna Park og Fjordpiren er den perfekte beliggenheten for organisasjonen. Hun understreker at medlemmene vil ha kort vei uansett om de holder til på Forus eller i Stavanger sentrum, på grunn av den gode kollektive forbindelsen. Her kan også ansatte velge mellom sykkel, tog, buss eller bil.

Alle kontorene får flott utsikt.

Bransjeforeningen Norsk olje og gass er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for oljeselskaper og leverandørbedrifter knyttet til oljevirksomheten på norsk kontinentalsokkel. De arbeider for å videreutvikle en konkurransedyktig olje- og gassindustri i Norge.

Norsk olje og gass binder sammen 47 olje- og gasselskaper og 58 leverandørbedrifter på norsk sokkel. Medlemsbedriften representerer 29.000 ansatte. Administrerende direktør er Anniken Hauglie, hovedkontoret er i Stavanger og de har kontorer i Oslo og Harstad.