Kultur på tvers

Juniorklubben har vært mye ute.
Del på Facebook
Aktiviteter på Gausel bydelshus

Tekst og bilder: Edyta Lenarczyk – edyta.lenarczyk@stavanger.kommune.no

Bydelshuset vårt brukes av mange organisasjoner. Mens barna er godt i gang med dans, teaterundervisning og mye mer gøy – må voksne vente på sin tur. Mange aktiviteter er satt på vent. Vi gleder oss til bl.a. iNorge, Salsaklubben, Yoga undervisning kan gjenoppta sine aktiviteter igjen når den tiden kommer.

Ladestasjon for el-sykler.

En gladnyhet for alle EL-syklister i bydelen er at i samarbeid med Kolumbus har bydelshuset fått installert en EL-sykkel lader foran huset. Det er en fantastisk mulighet å låne bysykler hvis dere skal på tur. God tur!

Fiks Ferrige Ferie på Gausel

I juni og juli (uke 25-28) har Fiks Ferrige Ferie base på Gausel bydelshus. Huset blir fylt med latter og glede og mange barn i alderen 6-13 år. Barna møter på bydelshuset før de drar sammen avgårde til forskjellige ferieopplevelser rundt omkring i distriktet vårt. For å komme dit reiser vi med egen buss, går til fots eller drar med rutebåt.

For ungdommer (13-17 år) har vi Sommerbonanza i uke 32 – her er det bl.a. seiling, Kongeparken og Boretunet på planen. Vi gleder oss til sommeren!

Juniorklubb

Juniorklubben møtes hver tirsdag 14:00-16:30 på bydelshuset, hver torsdag i kjelleren til Hinna kirke. Opplegget er likt. Vi serverer god mat og har kjekke aktiviteter med barna fra 4-6(7) klasse. Her går det mye barberingsskum og linsevann – vi elsker å lage slim, bake muffins og perle. Vi synes det er superkult å bruke diskoteket, også!

Juniorklubben er en plass å være på etter skoletiden, gjøre lekser eller tilbringe tid med venner. Bli med! Tilbudet er gratis og åpen for alle som går i 4-6(7) klasse😊 Ønsker ditt barn å bli med? Ta kontakt så hjelper vi gjerne med det.

Bamsefaret Åpen Barnehage

Er en åpen kommunal barnehage hvor man møter andre som er hjemme med barn i alderen 0-6 år. Dette er en fin anledning for å bli kjent med andre foreldre på, knytte nye kontakter og bli kjent med nærmiljøet. Bamsefaret er åpen hver mandag og torsdag 09:00-14:30, tirsdag 09:00-14:00. Hver tirsdag kommer det en familieveileder fra Kvalaberbarnehagene sin familiegruppe. Henne kan man spørre om det meste når det gjelder barn (søvnrutiner, måltider, samspill osv.) For mer informasjon, besøk: https://www.minbarnehage.no/hinna

Pakwaan Hjemmelaget Indisk Mat

Pakwaan Hjemmelaget Indisk Mat er et meget populært tilbud og ble tatt veldig godt imot av befolkningen på Hinna. Hos Pakwaan kan du bestille noe skikkelig digg, nye menyer legges ut hver uke. Man må bestille på fredag for å hente maten lørdag eller søndag. Foreløpig er det kun åpent for henting.

ØNSKER DERE EN FANTASTISK 17.MAI!

  

HINNA KOMMUNEDELSUTVALG – TILDELING AV TILSKUDDSMIDLER VÅR 2021

GAUSEL JUDOKLUBB 15.000
STIFTELSEN FRUE GAMLEHJEM 4.000
STAVANGER FOTBALLGOLF 7.500
HINNA PARK VELFORENING 20.000
VIKING HÅNDBALLKLUBB 10.000
AKTIV KICKBOXINGKLUBB 10.000
PENSJONISTKORET SANGBRØDRENE 1.500
SANGKORET VÅGHALSENE 1.000
HINNA FRIIDRETT 16.000
VAULEN IDRETTSLAG 16.000
HINNA VOLLEYBALL 5.000
JÅTTEN SKOLEKORPS 15.000
FORUS OG GAUSEL IDRETTSLAG (fotball) 16.000
FORUS OG GAUSEL IDRETTSLAG (håndball) 15.000
VAULEN SKOLEKORPS 20.000
GAUSEL SOKN 15.000
FORELDRERÅDET (FR) OG FORELDRERÅDETS ARBEIDSUTVALG (FAU) OG STYRE (FAUS) JÅTTEN SKOLE 5.000
GODESET SPEIDERGRUPPE 11.000
VIKINGHEST RIDEKLUBB 6.000
HINNA SOKN 15.000
HINNA FOTBALL 16.000
HINNAVIS 51.000

 

SUM: 240.000 i tildelinger, 51.000 til Hinnavis