Hinna speidergruppe søker flere frivillige

Landsleir Stavanger 2013
Del på Facebook

Vi opplever stor pågang fra barn som vil begynne i speideren. Dessverre har vi ikke nok ledere til å ta imot alle sammen. Dette fører til at barn må stå på venteliste i flere måneder, innimellom også et helt år!  Vi ønsker at alle som nå står på venteliste skal få begynne hos oss fra august 2021, men vi trenger at nettopp DU blir med og hjelper oss!

Vi ser etter deg som kan være ute med barn og unge, uansett vær, i ca. 2 timer hver uke. Om du er godt voksen (besteforelder), midt på treet-voksen eller ung har lite betydning. Tenk så kjekt for barnebarn å ha med en besteforelder en ukentlig aktivitet. Eller tenk så gøy med en ung tante eller onkel i stedet for mamma eller pappa?

Mange tror at det kreves speidererfaring for å gjøre en god jobb som frivillig i speideren. Det stemmer overhodet ikke. Hovedvekten av våre ledere er blitt med nettopp fordi vi trengte flere voksne da deres barn skulle begynne i speideren. De mest erfarne lederne gir støtte og veiledning slik at nye ledere gradvis lærer mer og mer om speiding.  Ledere for en gitt aldersgruppe samarbeider dessuten tett slik at ansvar for planlegging og gjennomføring av aktiviteter ikke faller på samme person fra gang til gang.

Speiding er ikke bare friluftsliv, og vi setter stor pris på frivillige som har andre interesser som eks. teater, sang, språk, forskning, ridning, frimerker eller geologi! Bakgrunn, religion, kultur betyr lite, men du må snakke greit norsk.

Lønn i form av penger kan vi dessverre ikke tilby, men du får betalt i form av gode opplevelser sammen med barn og andre ledere. Vi har et godt ledermiljø med egne samlinger/turer for kun lederne.

De aller fleste som står på venteliste er født mellom 2011 og 2015 så det er denne aldersgruppen vi først og fremst trenger ledere til.  Ta likevel kontakt om du har lyst å være med som leder for andre aldersgrupper.

Er du interessert? Vi tilbyr også prøveperiode for deg som har lyst, men er litt usikker. Ta kontakt med Allis Sand Beisland på mobil 98261363 eller allis.sand.beisland@speiding.no.